Let's Resin

Mica Poeder

 3,95 incl. btw

  • 36 levendige kleuren pigmentpoeder: LET’S RESIN micapoeder voor epoxyhars bestaat uit 36 kleuren pigmentpoeder, elke kleur heeft 5 gr. in een individueel potje met een etiket waarop duidelijk de naam van de kleur staat. Je kunt de ene kleur gemakkelijk van de andere onderscheiden. Meng verschillende epoxyhars pigmenten samen om de kleur te maken die je wilt, zodat je knutselwerkje er uniek uitziet.
  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten: Onze harskleurpigmenten zijn veilig en niet giftig. Alleen natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt en ze zijn van cosmetische kwaliteit micapoeder, irritatievrij, vlekvrij, veganistisch, huidvriendelijk.
  • Geschikt voor allerlei kunstwerken: Voeg ons harskleurpigment toe aan epoxyhars, harsverf, kaarskleuring, harsjuwelen (oorbellen maken, hangers versieren, kettingen, ringen, armbanden, haarclips, enz.), ook gebruikt om epoxy te kleuren voor bekers, tumblers, maak er glinsterende aquarelverf van. Perfect voor het verven van zeep, lipgloss pigment, bad bom maken kit, slijm kleuren, nagellak decoratie
  • Gemakkelijk te gebruiken en op te slaan: Elke kleur van het harspigment is verpakt in een degelijk potje, je kunt het er gemakkelijk rechtstreeks of met een lepel uitgieten en na gebruik bewaren. Er is aluminiumfolie aangebracht om te voorkomen dat het poeder lekt tijdens de levering.