Let's Resin

Thermochromic Poeder

 5,95 incl. btw

  • TEMPERATUUR GEACTIVEERD: Wanneer warmte wordt toegepast op de thermochrome microcapsule, verandert de structuur van de stoffen in de microcapsule en verdwijnt de kleur. Wanneer de microcapsule wordt afgekoeld, keert de structuur van de stoffen in de microcapsule terug naar de oorspronkelijke structuur en kleur. Dit thermochrome pigmentpoeder verandert bij 31°C van de 1e kleur naar de 2e kleur; tijdens het afkoelen gaat het weer terug naar de oorspronkelijke kleur.
  • NIET GIFTIG: Dit kleurpoeder is veilig voor direct huidcontact en gebruikt geen agressieve chemicaliën (maar niet bedoeld voor consumptie).
  • GESCHIKT VOOR ALLE KUNSTWERKEN: Dit warmtegevoelige kleurveranderende poeder is geschikt voor een grote selectie algemene kunst- en knutselprojecten, waaronder: Nagellak, Slijm, Geheime Boodschap, Hars/Epoxy, Schilderijen, Sieraden Maken, Warmtegevoelige Mokken, Was of Stemmingsring etc.
  • MAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Meng het thermochrome pigmentpoeder met een heldere basis. Het is aan te raden om eerst een kleine hoeveelheid poeder toe te voegen en dan geleidelijk meer toe te voegen tot de gewenste kleur is bereikt. Houd er rekening mee dat het mengen ook warmte genereert, waardoor de kleur van het mengsel kan veranderen.
  • MOGELIJKE KLEUREN: 5 beschikbare thermochrome pigmentpoederst: Oranje naar geel, donkergroen naar kalk, paars naar roze, cyaan naar groengeel en violet naar blauw.
  • Oververhitting (81°C+) zou permanente schade aan dit thermochrome poeder veroorzaken, dus gelieve het onder de juiste temperatuur te gebruiken. Het temperatuurveranderingsbereik maakt het perfect om van kleur te veranderen wanneer het wordt aangeraakt. Dit thermochroom poeder is ultrafijn met levendige kleuren, wat betekent dat het geweldig is om te mengen en op te lossen in een verscheidenheid aan media, waaronder hars, verf, lijm, nagellak, slijm, enz.