Let's Resin

Acrylverf Markers – 12 kleuren

 19,95 incl. btw

21 op voorraad

  • 3 Tip Design Acrylverfstiften: 3 verschillende tip ontwerpen voldoen aan uw verschillende schilderbehoeften. De ronde punt van 3 mm is geschikt voor het spuiten en inkleuren van grote oppervlakken, de beitelpunt van 1-5 mm kan naar behoefte verschillende diktes tekenen en de fijne punt van 0,7 mm is het meest geschikt voor details en contouren. Het brengt rijke kleuren naar je hars handwerk. Deze acrylpennen hebben levendige inkt op waterbasis en zijn geurloos, waardoor ze ideaal zijn voor kunstenaars, kunstbeginners en volwassenen.
  • 2 keer grotere capaciteit Premium inkt: Vergeleken met gewone acrylpennen hebben de LET’S RESIN acrylmarkers een twee keer zo grote capaciteit als acrylverf. Heldere kleuren, langdurig, sneldrogend en na het drogen onoplosbaar in water en hars, waterdicht en UV-bestendig. De verfstiften vloeien soepel zonder te lekken en zullen niet snel vervagen.
  • Levendige kleuren op verschillende oppervlakken: met 12 kleuren kun je onbeperkte creatieve inspiratie opdoen en kleurcombinaties maken waarmee je kunstprojecten kunt maken op verschillende oppervlakken, zoals steen, keramiek, mok, wijnglas, hout, stof, steen, metaal, plastic, canvas, banden, porselein en graffiti. Deze acrylverf pennen zijn ook DIY uw unieke speciale verjaardag, Pasen, Valentijnsdag of Nieuwjaarsgeschenken.
  • Herbruikbaar en makkelijk te gebruiken: Onze acrylpen is handiger in gebruik, gewoon de pen schudden voor gebruik, de punt van de pen is verticaal omhoog, druk zachtjes op de punt van de pen om de druk vrij te geven, druk dan verticaal tot het water eruit komt, let op dat je de dop goed sluit na gebruik zodat het kan werken als normaal en vele malen opnieuw te gebruiken.