Let's Resin

Onderzetters met houder – Zeskant (5st.)

 12,95 incl. btw

14 op voorraad

  • Het pakket bevat 4 st zeskant onderzettermallen en 1 st houdermal. Of je nu een beginner bent of een epoxy pro, het voldoet perfect aan je behoeften voor de praktijk of voor bedrijven die een groot aantal onderzetters nodig hebben en bespaart je tijd.
  • Eenvoudige vorm voor verschillende matches: Je kunt onderzetters maken voor je koffiekopjes, wijnglazen, mokken, bierflesjes, planten, potten en doe-het-zelf kunstprojecten! Verfraai je huis met diverse onderzetters in verschillende stijlen!
  • Gemakkelijk te gebruiken en te ontvormen: Gemaakt van eersteklas siliconen, onze siliconen onderzetter mal voor hars is flexibel, herbruikbaar en gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken en te ontvormen. Ze zijn voorzien van een glanzende binnenkant om ervoor te zorgen prachtige afwerking van uw onderzetters. Fakkel of warmtepistool worden niet aanbevolen omdat ze schade kunnen veroorzaken.
  • Laten we Housewarming-cadeaus maken! Maak een set van zelfgemaakte onderzetters met onze mallen! Ze zijn eenvoudig maar fascinerend om op je housewarming cadeaulijst te zetten voor nieuwe appartementen, kantoren, bars en restaurants. Het zijn ook ideale keuzes als je van plan bent om zoveel onderzetters te maken als je nodig hebt voor grote feesten!