Let's Resin

Kristal Cluster Mal

 11,95 incl. btw

Uitverkocht

  • MAAK DE KRISTAL CLUSTERS – Deze siliconenharsmallen zijn een imitatie van de ruwe rotssteencluster. Afmetingen ongeveer: De grote mal is 4,92 x 2,56 x 3,54 cm en heeft ongeveer 60 ml epoxyhars nodig; de kleine epoxyharsmallen zijn 2,36 x 2,36 x 1,77 cm en hebben ongeveer 30 ml hars nodig. Maak Smoky, Rainbow, Watercolor Fairy Crystals, Clear, Color Changing en andere kwartsclusters zoals je zelf wilt.
  • GEBRUIKSAANWIJZING – Eerst een druppel hars op elk uiteinde van de siliconen epoxyhars mallen, en knijp dan de belletjes eruit met de hand, giet ten slotte een grote hoeveelheid hars om de mallen te vullen. Houd elke punt vrij van belletjes, zodat je afgewerkte kristallen clusters prachtig en verbluffend zijn.
  • 3D DECORATIE VAN HET KUNSTWERK – Wil je je grote harsprojecten of gewone harswerk indrukwekkender maken? Door clusters aan je project toe te voegen, maak je een geode canvas, maak je houders voor potdeksels en kristallen op zichzelf, voeg je ze toe aan een gewone onderzetter om een telefoonhouder te maken, enz.
  • RESIN EASY TO PULLS OUT – Gemaakt van eersteklas siliconen! De randen zijn precies, en over de hele binnenkant van de mal zijn geen verbindingslijnen, en houden hun vormen perfect vast, zelfs nadat je de hars hebt gevuld. Ze hebben een glanzende binnenkant om prachtige afwerkingen van je werk te garanderen. Een fakkel of hittepistool wordt niet aanbevolen omdat deze schade kunnen veroorzaken.
  • 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE – Deze siliconenharsmallen met een glanzend binnenoppervlakte kun je met mold release spray of een mild zeepsopje gemakkelijk ontvormen.