Let's Resin

3 Kleuren Chrome Markers

 16,95 incl. btw

26 op voorraad

  • Ideaal voor Resin Crafts: Vergeleken met gewone verfmarkers zijn de chroommarkers van LET’S RESIN onoplosbaar in epoxyhars. Perfect voor gebruik op kunsthars en andere gladde oppervlakken. De harsbenodigdheden worden geleverd in 3 kleuren markers (goud, zilver en koper) met een schrijfbreedte van 2-5 mm, die een dikkere, nauwkeurigere dekking en controle bieden.
  • Brede toepassing: Spiegelchromen markers kunnen hoogglanzende metaal reflecterende effecten op verschillende materialen laten zien. Het is zeer geschikt voor gebruik met LET’S RESIN epoxyhars en harsmallen voor het inkleuren van hars, onderzetterstreken, dominokleuren, schrijven, schilderen, enz. Als je een beter conserveringseffect wilt, kun je het na afloop bedekken met hars. Het kan ook worden gebruikt op modellen, stenen, velgen, metaal, glas, keramiek, kunststof, auto-onderdelen, schoenen en andere gladde en niet-absorberende oppervlakken.
  • De markers zijn geformuleerd met een unieke inkt die zeer gepigmenteerd, premium hoogglanzend vloeibaar chroom en zeer ondoorzichtig is. De inkt is goed bestand tegen ultraviolet licht, heeft een sterke dekking en een verbluffend spiegeleffect, dat de hoge glans en helderheid lang behoudt en het effect van een spiegel laat zien. Nadat de inkt is opgedroogd heeft het een goede waterbestendigheid en stabiliteit, en de highlight is niet gemakkelijk te vervagen.
  • Deze vloeibare chroommarker heeft een innovatief klepontwerp, de vloeibaarheid van de inkt is verbeterd, er zal geen pauze of lekkage zijn, en het heeft een betere glans en spiegeleffect op een glad en niet-absorberend oppervlak. Voor gebruik: 1. Schud de penhouder op en neer om de inkt gelijkmatig te mengen. 2. Druk de penpunt 3-4 seconden omhoog om de lucht in de penbuis te laten ontsnappen. 3. Druk niet te hard om te schilderen, wacht ongeveer 2-3 seconden nadat de verf zelfnivellerend is en een spiegeleffect zal vertonen.
  • Gebruikstips: Het duurt ongeveer 1 uur om te drogen op het oppervlak van de volledig uitgeharde hars, en ongeveer 12 uur voor de rest van het grote oppervlak om natuurlijk te drogen. Raak het niet aan, anders laat het een vlek achter. Als je het beste spiegeleffect wilt krijgen, reinig dan het oppervlak van het werkstuk voor gebruik. Hoe gladder het oppervlak van het werkstuk, hoe beter het spiegeleffect!