Let's Resin

Salamander / Kikker mal

 10,95 incl. btw

  • Levensechte wilde dieren mallen: Keuze tussen salamander epoxy hars mal (22,5 x 11 x2,8 cm) en/of kikker mal (9,8 x 12 x 4,2 cm). De harsmallen op het hoofd, lichaam, buik en staart zijn tot in detail behandeld: er zijn kleine oneffenheden op het oppervlak van de mal, waardoor de echte huid van dieren wordt nagebootst en ze levensecht aanvoelen!
  • De afgewerkte dierlijke kunsthars is perfect voor binnendecoratie zoals woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, keuken, eetkamermuur,… Dit is een leuk cadeau voor wie graag zijn tuin versiert.
  • Praktisch en stevig materiaal: Deze mallen voor hars zijn gemaakt van siliconenmateriaal met een uitstekende elasticiteit, superieure hoge scheursterkte, zeer flexibel en duurzaam. Siliconen giethars met een glanzend binnenoppervlak. De gladde binnenkant maakt het gemakkelijk om de mal te verwijderen nadat het volledig is uitgehard.
  • Geschikt voor veel gietmaterialen: Deze siliconenmallen voor hars zijn compatibel met veel gietmaterialen, vooral goed voor epoxyhars, giethars, niet voor coatinghars! Voeg wat harspigment, harskleurstof en verschillende soorten versieringen of vulstoffen toe; en ook gebruikt met de volgende gietmaterialen zoals gips, was, zeep, polymeerklei, gips enz.