Let's Resin

Draadloze harsboor + ontbramer

 29,95 incl. btw

3 op voorraad

  • Krachtige motor & 3 snelheden: Met 3 snelheden, variërend van 7000rpm, 14000rpm tot 21000rpm, brengt het je een gevoel van snelheid en passie. Het kan voldoen aan al uw DIY creatieve periode. Verschillende accessoires zijn gemakkelijk te vervangen en vallen er niet gemakkelijk af. Bij het vervangen van de boor, is het noodzakelijk om de boor aan te draaien om deze volledig vast te zetten. En het is gemakkelijk te gebruiken met éénknopsbediening. Het antislip rubberen handvat biedt een comfortabele en veilige grip voor een betere controle, net als bij het gebruik van een pen.
  • Draagbaar & Speciaal Ontbramingsgereedschap: Dit snoerloze rotatiegereedschap is uitgerust met multifunctionele accessoires en een universele boorhouder, ontbraamgereedschap, 9 boren van verschillende lengtes en 10 spantangen. Het compacte en lichtgewicht ontwerp en de uitstekende ventilatie voeren de warmte effectief af en verlengen de levensduur van de batterij. Het ontbraamgereedschap met 360° draaibare kop is gemaakt van duurzaam staal en kan werken op metaal, kunststof, hars en buizen. Geen rommelige draden die je bewegingsvrijheid beperken.
  • Grote Capaciteit Batterij & 2u Oplaadtijd: Met 3,6W krachtig vermogen, is deze juwelenboor uitgerust met een 900mAh grote capaciteit batterij, zodat je het voor een lange tijd kunt gebruiken, met een langere levensduur van de batterij en tabel prestaties, het duurt slechts 2 uur opladen. Met ingebouwde overlaadbeveiliging, zelfs als je vergeet om hem uit het stopcontact of de computer te halen, wordt je batterij nog steeds goed beschermd. De hoge prestaties en het lage geluidsniveau maken hem meer geschikt voor het fijne doe-het-zelfwerk.
  • Multifunctioneel & Breed inzetbaar: Dit rotatiegereedschap heeft verschillende accessoires die een reeks functies kunnen uitvoeren, zoals ontbramen en boren. En deze harsgereedschapset is ook zeer geschikt voor het bewerken van verschillende kleine handwerkjes zoals hars, plastic, polymeerklei en hout en helpt je bij het maken van kettingen, oorbellen, armbanden, hangers, sleutelhangers en andere doe-het-zelf-knutsels. Opmerking: Het boren van de maximale dikte van de hars is 8mm.