Let's Resin

3D Draakjes (3 stuks)

 14,95 incl. btw

1 op voorraad

  • Super schattige silicone mallen – Kijk eens naar deze schattige siliconen gietmallen met gothic baby draken die de klassieke “hoor geen kwaad, spreek geen kwaad, zie geen kwaad” mantra belichamen! Met hun brede ogen en speelse poses geven deze gothic baby draken een grillig tintje aan elk bureau of werkruimte en voegen ze een vleugje charme en persoonlijkheid toe.
  • Transformeer je projecten met deze magische epoxy mallen! Maak fascinerende baby draken van hars met bv. kameleonpoedervlokken, holografische glitter en versier ze met metallic markers. Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of net begint, deze mallen maken het gemakkelijk om prachtige, professioneel uitziende werkstukken te maken die indruk zullen maken op iedereen die ze ziet.
  • Gemakkelijk te gebruiken en te ontvormen – Onze epoxy mallen siliconen zijn gemaakt van eersteklas siliconen, ze zijn flexibel, herbruikbaar en gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken en te ontvormen, en ze houden hun vormen perfect vast, zelfs nadat je de hars hebt gevuld, Ze hebben een glanzende binnenkant om prachtige afwerkingen te garanderen.
  • Exclusief verzamelcadeau – Deze draak is een ideaal cadeau voor iedereen die houdt van fantasie, mythologie of draken op vele festivals zoals verjaardag, kerstmis, nieuwjaar, enz. Geef een cadeau van vreugde en opwinding met dit unieke en attente gietambacht.
  • Waarom voor ons kiezen – Met jaren van focus op epoxy hars mallen, is LET’S RESIN toegewijd aan het verstrekken van crafters met tools en materialen om verbeelding om te zetten in werkelijkheid. We controleren de productkwaliteit strikt en hechten veel belang aan de ervaring van de consument!