Let's Resin

Siliconen mengbekers – 100ml & 450ml

 16,95 incl. btw

6 op voorraad

  • Dubbele schaal & duidelijk zichtbaar: In vergelijking met andere siliconenbekers heeft de LET’S RESIN 450 ml grote maatbeker voor hars een dubbele schaalverdeling van oz/ml, perfect voor epoxyhars, siliconenrubber en het maken van glittertumblers. De meetwaarde is vetgedrukt in zwart gemarkeerd, wat gemakkelijker en nauwkeuriger af te lezen is. De siliconen maatbeker heeft een schuine omleidingspoort, lekt niet gemakkelijk uit en geeft geen afval.
  • Duurzaam & Breed toepasbaar: Siliconen maatbekersets zijn gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, dat veilig en duurzaam is en niet gemakkelijk vervormt. Beschikbaar voor warme en koude vloeistoffen, glad en herbruikbaar. Kan worden gebruikt voor het mengen van hars, doe-het-zelf knutselwerk, verf mengen en ander vloeibaar werk. Opmerking: De handschoenen zijn geen siliconen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Onze producten zijn gemaakt van ingedikt siliconenmateriaal, gemakkelijk schoon te maken. Er zijn drie schoonmaaktips. ① Als de hars niet droog is, veeg dan de overtollige hars weg met alcoholisch papier of handdoeken. ② Laat het drogen en verwijder dan de droge hars direct uit de mengbeker. ③ Sommige resten kunnen worden weggeplakt met plakband.
  • Waardevolle hars maatbeker gereedschapsset: Bevat 2 siliconenbekers van 450 ml met een grote inhoud en dubbele schaalverdeling, 2 siliconen maatbekers van 100 ml, 2 siliconen roerstokjes, 5 transferpipetten, 20 epoxyharsmengbekers en 5 paar handschoenen. De perfecte DIY mengbeker gereedschapset is perfect voor kunsthars en andere ambachten.
  • Transferpipetten & Epoxyhars Mengbekers: De pipet met een lengte van 15cm kan de hars snel en gemakkelijk overbrengen van de oorspronkelijke container naar het mengsel. En het wordt gebruikt om epoxyhars in siliconenmallen te doen of kleuren te mengen. De harsmengbeker heeft een makkelijk vast te pakken handvat en een smalle opening, wat handig is voor het nauwkeurig toedienen van vloeistof en verspilling vermindert. Het zijn ideale hulpmiddelen voor je harswerk.