Let's Resin

Chameleon Flakes

 6,95 incl. btw

  • Chameleon chroompoeder pigment: 5 verschillende kleuren kleurveranderend pigment van hoge kwaliteit, elk 0,5 g. Je hebt maar een klein beetje nodig om rijke en levendige kleuren te produceren. (Opmerking: Het kleurveranderende pigment kan een ander volume hebben vanwege de dichtheid van het poeder).
  • Intense Colorshift Flakes: Prachtige heldere kleur verschuivende, zeer verzadigde pigment poeder glans die intense kleuren verschuiven, afhankelijk van de hoek waarin het wordt bekeken. 100% veilig en gemakkelijk te wassen.
  • Luxe kleurverschuivende pigmenten: Wij bieden epoxyhars pigmentpoeder van hoge kwaliteit om de meest professionele en mooiste resultaten te bereiken met je harsknutsels/tumblers! De chameleon kleuren poeder is perfect om een zinvolle hars ambacht te maken met als een geschenk, glanzend en verbazingwekkend.
  • Wijde Toepassing: LET’S RESIN colorshift chromavlokken zijn perfect voor hars sieraden maken DIY, schilderen, kaarsen maken, bath bombs, zeep kleurstof, slijm. Kameleon pigment poeder voor epoxy hars zijn ook goed voor gezicht, lichaam, nagels, haar, festivals, raves, ambachten.