Let's Resin

Elektrische Epoxy Mixer

 18,95 incl. btw

12 op voorraad

  • Perfecte snelheid voor het minimaliseren van bubbels: Maak je handen vrij en knutsel efficiënt. LET’S RESIN elektrische harsmenger kan de epoxyhars efficiënt mengen om de druk op je pols te verminderen. U kunt de mengsnelheid regelen door te draaien. De snelheid wordt geregeld op 0-300 omw/min. Zelfs als de snelheid het maximum bereikt, zal deze niet veel bellen produceren.
  • Exclusief ontwerp van dubbel mengeffect: De dubbellaagse spiraalvormige peddelstructuur, die de mengcapaciteit verdubbelt ten opzichte van de conventionele peddel. Met anti-harsfunctie. Installatie en verwijdering zijn erg handig. Het mengkussen en de epoxymixer kunnen van elkaar worden gescheiden door er voorzichtig aan te trekken. Het is klein, draagbaar en gemakkelijk overal en altijd te gebruiken.
  • Minder afval: LET’S RESIN harsmixer tool is oplaadbaar, 1200mah batterij met grote capaciteit, uitgerust met USB-datakabel, het rode lampje aan de rechterkant van het opladen brandt altijd, de linkerkant wordt blauw na 4-6 uur opladen en het groene lampje in het midden brandt altijd. Het wordt aanbevolen om 55 – 280 ml vloeistof te mengen.
  • Gemakkelijk schoon te maken en duurzaam: De epoxyharsmenger maakt gebruik van een reductiemotor, met een sterke compressieweerstand en duurzaamheid. Het mengpaneel is gemakkelijk schoon te maken en kan na afvegen met een natte handdoek en wassen met zeepwater opnieuw gebruikt worden.