Let's Resin

3D Kristallen Draak

 9,95 incl. btw

4 op voorraad

  • Ga op Drakenavontuur : Deze prachtige 3D-kristallen draak van silicone heeft ongelooflijk scherpe details. Het ingewikkelde ontwerp heeft delicate vleugels en een woeste uitdrukking. Laten we een uniek kunstwerk maken. Dit stuk is een in het oog springende toevoeging aan je display, bureau of kantoorinrichting.
  • Ontketen onbegrensde creativiteit : Deze hars siliconenmallen brengen je grenzeloze verbeelding en ideeën tot leven. Maak eenvoudig een oogverblindende draak van regenboogkristal door er verschillende gekleurde harsen in te gieten, of bereik een verbluffend kleurveranderend effect met kameleonpoeder op de binnenkant van de mal. Perfect voor zowel professionals als beginners, verhef je creaties tot professionele standaard met moeiteloze charme. Prikkel vandaag nog je verbeelding!
  • Niet gemakkelijk vervormbare siliconenmallen : Onze siliconenmallen voor hars zijn gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal met uitstekende elasticiteit en hoge scheurweerstand, flexibel, duurzaam en herbruikbaar, gemakkelijk te ontvormen zonder vervorming; gemakkelijk schoon te maken met warm zeepwater. Om de mal gemakkelijk te ontvormen, kunt u mold release spray of een mild zeepsopje gebruiken.
  • Gebruik tips : Plaats eerst een druppel hars op elk uiteinde van de siliconen epoxyhars mallen, gebruik dan je hand om eventuele luchtbellen te verwijderen. Giet ten slotte een ruime hoeveelheid hars om de mallen te vullen. Zorg ervoor dat elke punt vrij is van belletjes, zodat je prachtige en verbluffende kristallen draken creëert in je afgewerkte stukken.