Let's Resin

Casting Poeder Starterkit

 29,95 incl. btw

6 op voorraad

  • Eersteklas & veilige gietmaterialen : LET’S RESIN resin casting power is een geurloos gipspoeder. Je kunt er moeiteloos een gladde textuurafwerking mee maken door simpelweg water toe te voegen. Een geweldig alternatief voor epoxyhars & UV-hars of combineer het met hars om nieuwe kunstwerken te maken (OPMERKING: meng geen 2 verschillende gietmaterialen met elkaar).
  • Makkelijk te mengen & beginnersvriendelijk : Gewoon poeder en water afmeten, goed mengen en in de mal gieten! De ideale mengverhouding is Poeder:Water = 3:1 (naar gewicht, niet naar volume!). Je kunt de consistentie ook aanpassen door meer of minder water toe te voegen voordat je het in je harsmallen giet. Nadat je verf hebt toegevoegd en 2 minuten hebt geroerd, giet je het mengsel meteen in de mallen en laat je het bezinken.
  • 25~30 minuten ontmallen & geen bellen : De ontmal tijd is 25~30 minuten en de volledig uitgeharde tijd is 2 uur. Laat het volledig uitharden voordat je het ontvormt, want dan kunnen de kleine details afbreken. De dunne, waterachtige consistentie vult gemakkelijk zelfs de kleinste spleten en het uitzonderlijke vermogen om luchtbellen los te laten zorgt voor een vlekkeloos resultaat. Eventuele resterende luchtbellen kunnen worden verwijderd door op de siliconenmallen te tikken.
  • Kleurbaar en overschilderbaar : Harsgipspoeder droogt op tot een ondoorzichtige witte kleur en kan tijdens het mengen worden gecombineerd met verschillende pigmenten, mica, glitter lovertjes, kwarts, zand en bladgoud. Als je op zoek bent naar een levendige kleur, werkt acrylverf op waterbasis het beste. Als je op zoek bent naar een pastelkleur, dan werkt micapoeder goed. Voeg kleine hoeveelheden per keer toe tot je een klontvrije consistentie hebt bereikt. Het kan worden geschuurd en geschilderd met acrylverf nadat het volledig is uitgehard.
  • Brede toepassing : Onze gietkit is ontworpen om een keramische getextureerde afwerking te hebben en is speciaal gemaakt voor het gieten van kunstwerken, huishoudelijke artikelen en interieurdecoratie. De duurzame, hittebestendige en onbrandbare eigenschap maakt het zeer geschikt voor het maken van onderzetters, kaarsenhouders, maar ook voor het maken van sculpturen, beeldjes, plantenbakken, dienbladen enz. Het is poreus en niet waterbestendig na uitharding, maar kan worden verzegeld met vernis, acryl sealer of wax sealer.