Let's Resin

Split Cups

 16,95 incl. btw

14 op voorraad

  • Verdikte Split Cups : LET’S RESIN gebruikt hoogwaardig siliconenmateriaal, dat verdikt, taai en duurzaam is. Ze kunnen herhaaldelijk worden gebruikt. Of je nu een beginner bent of een enthousiaste knutselaar, het is perfect om kleuren naar wens te mengen en te genieten van de charme van vloeibare kunst.
  • Tip & Handvat : Tijdens het verdikken van de siliconencups hebben we een handvat toegevoegd om de siliconen mengbeker gemakkelijk op te pakken. Door het schuine omloopontwerp is het makkelijker en nauwkeuriger om de vloeistof uit te gieten, te voorkomen dat de vloeistof weglekt en het bureaublad bevuilt, en afval te verminderen.
  • Ontwerp met meerdere kanalen : De harsmengset bevat 4 mengbekers met 2-5 kanalen om pigmenten te scheiden. Afhankelijk van je behoeften kun je meerdere kleuren mengen, verschillende kleuren injecteren en meer artistieke werken maken.
  • Brede toepassing : De siliconen mengbeker is geschikt voor het mengen van epoxy en pigment. Het kan ook worden gebruikt als schilderbenodigdheden, vooral voor degenen die van vloeibare kunst houden. Ontketen meer creativiteit en krijg gemakkelijk een speciale schilderstijl, ideaal voor knutselaars.