Let's Resin

Schildpad

 11,95 incl. btw

7 op voorraad

  • LEUKE SCHILDPAD HARS MAL : De grootte van deze siliconenharsmal is ongeveer 13,2 x 16,5 x 5 cm en er is ongeveer 250 ml epoxyhars nodig. Het behoudt het diepere groeipatroon en de fijne natuurlijke lijnen op het oppervlak van de schelp, echte details en hoge transparantie van de mal geven je meer creatieve ruimte.
  • GEBRUIKT IN VERSCHILLENDE RESIN PROJECTEN : Nog steeds aan het worstelen om de juiste vulling te vinden voor je grote oceaan kunst creatie? Probeer dan eens een harsschildpad als vulmateriaal, zoals een tafel van harsrivier, een miniatuurlandschap van schildpadden, een schaal met zee-schildpadden met oceaangolfjuwelen, een lamp van harsrivier, enz. Het is ook een perfecte optie om ze afzonderlijk te gebruiken als tafelbladdecoratie of cadeau.
  • TIPS VOOR GEBRUIK : 1) De staart en de rand van het omhulsel van de mal kunnen gemakkelijk bubbels hebben, knijp deze posities na het gieten van de hars. 2) Gebruik geen fakkel of hittepistool om bubbels te verwijderen terwijl de hars in de hars epoxy mallen zit. Het zal uiteindelijk de siliconen mallen vernietigen. 3) Voor hars silicone mallen met een glanzende binnenkant, kunt u mold release spray of een mild zeepsopje gebruiken om de mal gemakkelijk te verwijderen.
  • DIK EN STEVIG SILICONEN MATERIAAL : Onze epoxyharsmallen siliconen zijn gemaakt van eersteklas siliconen die flexibel zijn en niet gemakkelijk vervormen, afwasbaar en gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijk te gebruiken en te ontvormen, herbruikbaar en duurzaam. Ze hebben glanzende interieurs die ervoor zorgen dat de afgewerkte producten een glanzend en glad oppervlak hebben zonder polijsten en schuren.
  • GESCHIKT VOOR VELE GIETMATERIALEN : Deze siliconenharsmallen zijn compatibel met veel gietmaterialen, vooral goed voor epoxyhars en giethars. Voeg wat hars pigment, hars kleurstof, hars inkt, mica poeders en laser stickers, en gebruik verschillende soorten versieringen of vulstoffen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. U kunt gemakkelijk unieke hars decoraties maken!