Let's Resin

Bloemen mallen (6 stuks)

 14,95 incl. btw

7 op voorraad

  • Ontdek de schoonheid van bloemvormige mallen: Elke mal heeft een verscheidenheid aan prachtige bloemmotieven, waaronder kronen en harten, waarmee je moeiteloos prachtige en levensechte kaarsbloemen kunt maken. Deze mallen zijn compatibel met een breed scala aan harde kaarsen, zoals paraffinewas, harde gelwas, bijenwas of mengsels van sojawas en bijenwas.
  • Gemaakt met eersteklas silicone: Onze bloemkaarsmallen zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van geavanceerde technieken. De gladde binnenkant van deze mallen zorgt voor probleemloos ontvormen zodra je creaties volledig zijn uitgehard, zodat je ze niet hoeft bij te snijden of te polijsten. Bovendien zijn ze bestand tegen veelvuldig gebruik.
  • Veelzijdige knutselopties: Deze mallen voor het maken van epoxy zijn niet beperkt tot epoxy alleen – ze zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor het maken van kaarsen, zeep, badbommen, ijssculpturen, polymeerklei en een breed scala aan andere doe-het-zelf-ambachten. Ontwerp en knutsel je eigen epoxy in het comfort van je huis met deze mallen, en je bent verzekerd van een heerlijke knutselervaring.
  • Geschenken uit het hart: Knutselen met deze siliconen mallen garandeert dat u unieke, romantische rozen maakt die uw dierbaren versteld zullen doen staan, of het nu een attent gebaar is voor familie, vrienden of die geliefde speciale persoon. Maak met gemak onvergetelijke, hartverwarmende cadeaus.