Resiners

Airless LITE – Anti Bubbel Machine

 94,95 incl. btw

13 op voorraad

  • 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑-π„π…π…πˆπ‚πˆπ„ππ“ BUBBELS VERWIJDEREN: Zeg vaarwel tegen problemen met bellen met de innovatieve AirLess UltraVacu-technologie van Resiners, en dat voor de helft van de traditionele kosten. Zorg voor een effectieve luchtbelafzuiging en een vlekkeloos harsresultaat. LET OP: Met de Let’s Resin Fast Cure Resin kunnen er nog bubbels aan het oppervlak blijven zitten!
  • πŽππ„-π‚π‹πˆπ‚πŠ π€π”π“πŽ πŽππ„π‘π€π“πˆπŽπ: Met slechts één klik kun je de automatische bellenblaastechnologie activeren. Binnen 10 minuten worden de bellen uit de hars en siliconen snel naar het oppervlak getrokken. Druk nogmaals om de machine uit te schakelen, open de siliconenklep om lucht binnen te laten en verwijder de hars gemakkelijk. Gebruik tot slot een warmtepistool of alcohol om een klein aantal kleine belletjes van de bovenkant te verwijderen.
  • GEBRUIKSVRIENDELIJK πƒπ„π’πˆπ†π: Afmetingen opslagruimte: 16,5 x 16,5 x 17,8 cm. 2,23 L hars vacuΓΌmkamer. Draagbaar, ruimtebesparend, lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen. Hij is geschikt voor alle gangbare mengbekers van minder dan 500 ml, waardoor hij perfect past bij de behoeften van harskunstenaars en ambachtslieden met kleine projecten.
  • π’π”ππ„π‘πˆπŽπ‘ ππ”π€π‹πˆπ“π˜: Lite is gemaakt van hoogwaardig PC-materiaal met ultrahoge sterkte, dat bestand is tegen hoge negatieve druk zonder te vervormen of te barsten. De baanbrekende zelfontwikkelde EccRotor Auto technologie zorgt voor een snelle en soepele werking, met geluidsniveaus onder de 56 decibel, waardoor het stiller is dan traditionele vacuΓΌmkamers.
  • π‘π„π’πˆπ π€π‘π“πˆπ’π“π’’ π‚π‡πŽπˆπ‚π„: Door de hoge transparantie van de container kun je het hele stofzuigproces duidelijk observeren, wat een leuk en stressverlagend element toevoegt. Het minimalistische grijze ontwerp past perfect bij het rustige en ingetogen artistieke temperament van de ambachtelijke makers. Hij is ook vuilafstotend, kan zelfs na langdurig gebruik in onberispelijke staat blijven en is dus een trouwe metgezel voor je harsprojecten.
  • LET OP!: Giet de hars niet rechtstreeks in de vacuΓΌmkamer van de machine. Als er nog luchtbellen op het harsoppervlak zitten nadat de machine klaar is met werken, kunnen deze worden verwijderd door alcohol te spuiten, een warmtepistool te gebruiken of het te laten bezinken.
  • EXTRA TIPS: We hebben een aantal praktische tips om bubbelvrije harsprojecten te maken in 5-9 minuten met de harsmachine: 1. Verwarm je hars voor gebruik. Welk type epoxyhars je ook gebruikt, het is aan te raden om je hars in heet water op te warmen voordat je het afmeet en mengt. Dit verwijdert kristallisatie uit je hars en verlaagt ook de viscositeit van je epoxyhars zodat er minder bellen ontstaan tijdens het mengen. 2. Correcte werking: a) Zorg voor de juiste harsverhouding. b) Roer altijd op een gecontroleerde manier (niet te snel) en in dezelfde richting gedurende het hele mengproces om er zeker van te zijn dat alles goed gemengd wordt. c) De hoogte van de container die in de AirLess Anti Bubbel Machine wordt geplaatst is aanbevolen minder dan 10cm. 3. Warmtepistool. Eventuele kleine belletjes die achterblijven op het oppervlak van de hars nadat de belletjes zijn verwijderd, kunnen worden verwarmd met een hittepistool of fakkel. 4. Werk in een warme omgeving. Lage temperaturen kunnen ervoor zorgen dat hars dikker wordt, waardoor het moeilijker wordt om bellen te verwijderen. De optimale temperatuur voor het verwijderen van luchtbellen ligt rond de 25℃. Dit is vooral belangrijk als je in een koeler klimaat woont. 5. Meerdere keren in kleine stapjes bellen verwijderen. In dezelfde omgeving en met dezelfde capaciteit duurt het bij hars met een hogere viscositeit langer om bellen te verwijderen in vergelijking met dunnere hars. Als je dus dikke of snel uithardende epoxyharsen gebruikt en je wilt de bellen in één keer verwijderen, dan is het aan te raden om niet meer dan 100 ml hars te gieten. Je kunt ook de tutorial “Hoe verwijder je bubbels uit dikke of snel uithardende hars” volgen op onze YouTube: KLIK HIER VOOR DE VIDEO TUTORIAL